top of page

BADKAMERRENOVATIE VAN A TOT Z

Keukendroom realiseert ook droombadkamers

Spetterende badkamerrenovaties

U zit met een badkamer waar u niet echt warm van wordt of waar u uw draai niet in vindt, u stoort zich aan die lekkende kraan, die oubollige lavabo’s, trieste tegels of dat afgeleefd bad? Jammer, want laat uw badkamer nu net een van de meest bezochte ruimtes in huis zijn. Tijd dus om er iets aan te doen! Uw droombadkamer komt eindelijk tot leven dankzij Keukendroom, met een vlotte service, aan een correcte prijs en dat in slechts een tiental dagen. Wij verzetten dus veel meer dan droomkeukens op maat. In een paar stappen zorgen wij voor een badkamerrenovatie van A tot Z die u met verstomming doet slaan, van de eerste afbraak tot de laatste afwerking.

Hoeveel kost een badkamer renovatie?

Kom langs in onze vernieuwde showroom en vertel ons alles over uw badkamerproject. Tip: breng de afmetingen mee van de ruimte waar uw droombadkamer moet komen, vergeet ook niet ramen en deuren aan te duiden. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bekijken en krijgt uw nieuwe badkamer stilaan vorm.

U wilt natuurlijk niet te veel tijd verkwisten aan een badkamerrenovatie, zeker wanneer u één badkamer in huis hebt en toch wilt u dat het goed gebeurt. Keukendroom gaat steeds efficiënt te werk om u zo snel mogelijk te laten genieten van uw nieuwe badkamer, zonder in te boeten op kwaliteit.

Van een badkamerdroom naar een droombadkamer in slechts enkele stappen

1. AFBRAAK

Misschien niet uw meest favoriete stap, maar wij doen de afbraak van uw oude badkamer voor u, en hoe: we gaan steeds proper en doordacht te werk, met een minimum aan overlast en stof.

2. LOODGIETERIJ

We nemen de leiding in al uw loodgieterij, van waterleiding tot afvoer.

3. ELECTRICITEIT

Tijd voor uw elektriciteit, die we met de laatste nieuwe technieken en volgens de vereiste normen vakkundig plaatsen.

4. VLOEREN EN MUREN

We nemen de leiding in al uw loodgieterij, van waterleiding tot afvoer.

5. TEGELS

Nu kan de afwerking beginnen, we plaatsen de tegels van uw wensen.

6. PLAFOND

We plaatsen een nieuw plafond in uw badkamer.

7. SANITAIR

We installeren uw nieuwe sanitair en kraanwerk, samen met uw favoriete badkamermeubilair.

8. FINISHING TOUCH

We zorgen nu voor een droombadkamer die echt àf is, van stopcontacten tot kitten.

9. GENIETEN

Vanaf nu is het alleen nog maar genieten van uw droombadkamer!

Kom langs bij Keukendroom in Wetteren voor een badkamerrenovatie van A tot Z! Bezoek onze toonzaal om inspiratie op te doen.

bottom of page