badkamerrenovatie van a tot z

Keukendroom realiseert ook droombadkamers

09 369 60 01 Contacteer ons

Spetterende badkamerrenovaties

U zit met een badkamer waar u niet echt warm van wordt of waar u uw draai niet in vindt, u stoort zich aan die lekkende kraan, die oubollige lavabo’s, trieste tegels of dat afgeleefd bad? Jammer, want laat uw badkamer nu net een van de meest bezochte ruimtes in huis zijn. Tijd dus om er iets aan te doen! Uw droombadkamer komt eindelijk tot leven dankzij Keukendroom, met een vlotte service, aan een correcte prijs en dat in slechts een tiental dagen. Wij verzetten dus veel meer dan droomkeukens op maat. In een paar stappen zorgen wij voor een badkamerrenovatie van A tot Z die u met verstomming doet slaan, van de eerste afbraak tot de laatste afwerking.

Maak een afspraak!

Hoeveel kost een badkamer renovatie?

Kom langs in onze vernieuwde showroom en vertel ons alles over uw badkamerproject. Tip: breng de afmetingen mee van de ruimte waar uw droombadkamer moet komen, vergeet ook niet ramen en deuren aan te duiden. Zo kunnen we samen de mogelijkheden bekijken en krijgt uw nieuwe badkamer stilaan vorm.

U wilt natuurlijk niet te veel tijd verkwisten aan een badkamerrenovatie, zeker wanneer u één badkamer in huis hebt en toch wilt u dat het goed gebeurt. Keukendroom gaat steeds efficiënt te werk om u zo snel mogelijk te laten genieten van uw nieuwe badkamer, zonder in te boeten op kwaliteit.

Vraag het ons!

Van een badkamerdroom naar een droombadkamer in slechts enkele stappen

1. afbraak

Misschien niet uw meest favoriete stap, maar wij doen de afbraak van uw oude badkamer voor u, en hoe: we gaan steeds proper en doordacht te werk, met een minimum aan overlast en stof.

2. loodgieterij

 We nemen de leiding in al uw loodgieterij, van waterleiding tot afvoer.

3. electriciteit

 Tijd voor uw elektriciteit, die we met de laatste nieuwe technieken en volgens de vereiste normen vakkundig plaatsen.

4. vloeren en muren

 We leggen chape en zorgen voor een waterdichte bezetting.

Kom langs bij Keukendroom in Wetteren voor een badkamerrenovatie van A tot Z! Bezoek onze toonzaal om inspiratie op te doen.