top of page

UW KEUKEN OP MAAT LATEN MAKEN? 

Keukendroom: het recept voor uw droomkeuken

Een keuken op maat laten maken in uw favoriete stijl

Uw keuken is het kloppende hart van uw huis. Met een keuken op maat van Keukendroom klopt het totaalplaatje. Er is geen enkele stijl waar we ons niet in thuis voelen. Een countrykeuken, homekeuken, lifestyle keuken of greeploze keuken? Een koud kunstje voor Keukendroom! Onze keukens zijn steeds volledig op smaak gebracht naar de wensen, ideeën en fantasieën van de klant. Onze interieurspecialisten gaan met veel overgave aan de slag om uw perfecte keuken op maat tot leven te brengen.

Een keuken op maat laten maken?

Keukendroom in Wetteren heeft alle ingrediënten in huis om uw ultieme droomkeuken waar te maken, in alle mogelijke stijlen. Bezoek onze toonzaal voor een voorproefje van onze kwaliteitskeukens op maat!

COUNTRY KEUKEN

U houdt van een tijdloze keuken in een huiselijke sfeer? Het is echt thuiskomen in een countrykeuken, die sfeer en gezelligheid ademt. Karaktervolle details en personal touches zijn de kers op de taart in uw kwaliteitskeuken. Keukendroom maakt uw countrykeuken op maat in de typische charmante en rustieke stijl volgens uw wensen, maar dan wel met de kwaliteit en het comfort van vandaag.

GREEPLOZE KEUKEN

Geen fan van handgrepen? Uw droomkeuken is eerder een strakke keuken met aandacht voor design? Dan is onze greeploze keuken op maat met zijn ongedwongen karakter het neusje van de zalm. Met een gezonde mix van functionaliteit en comfort, ligt alles binnen handbereik.

HOME KEUKEN

Homekeukens zijn in. Deze cosy woonkeukens zijn de definitie van feel good keukens, waarin u volledig kan relaxen. Keukendroom biedt een ruime keuze aan stijlen en tinten in home keukens, zodat uw volledig gepersonaliseerde keuken op maat naadloos samensmelt met de rest van uw interieur.

LIFESTYLE KEUKEN

Een keuken is meer dan een ruimte in huis, onze lifestyle keuken is hiervan het levende bewijs. Deze strakke en aangename keuken inspireert u tot culinaire hoogstandjes, maar nodigt net zo goed uit tot gezellige momenten met uw gezin: puur quality time!

Ontwerp uw eigen droomkeuken met Keukendroom in 8 stappen

1. BEZOEK ONZE VERNIEUWDE TOONZAAL

U komt langs in onze showroom en brengt de afmetingen mee van de ruimte waar uw droomkeuken moet komen, vergeet ook niet ramen en deuren aan te duiden.

2. WENSEN EN MOGELIJKHEDEN

Samen met onze interieurarchitect-interieurstylist bespreken wij uw wensen, ideeën en opties.

3. 3D ONTWERP

Uw wensen worden door ons team in een levensecht 3D-ontwerp gegoten. Dit laten we u zien op een groot scherm, zodat u een perfect beeld krijgt van uw toekomstige droomkeuken.

4. WIJZIGINGEN NODIG?

Geen probleem, tijdens een tweede afspraak bespreken we dit keukenontwerp met u en hebt u de kans om wijzigingen aan te brengen. Na een aantal bezoeken aan onze showroom zijn alle keuzes gemaakt en details besproken. Vanaf nu kunnen we een leverdatum inplannen om uw droomkeuken te realiseren.

5. OPMETEN

De opmeting is een cruciale stap, die met de grootste precisie wordt uitgevoerd. De plannen worden aangepast naar de uitgevoerde opmeting, klaar voor productie!

6. AANPASSINGEN AAN ELEKTRICITEIT EN/OF WATERLEIDING

Die kunnen door ons eigen team uitgevoerd worden of we kunnen u hiervoor de nodige technische plannen bezorgen, zodat u dit zelf in goede banen kunt leiden.

7. KEUKENDROOM WORDT DROOMKEUKEN

Uw droom wordt werkelijkheid, ons professioneel team komt uw keuken op maat plaatsen, met aandacht voor detail en vakmanschap.

8. GENIETEN

Vanaf nu is het alleen nog maar genieten van uw droomkeuken, voor lange tijd.

Bezoek onze toonzaal voor een voorproefje van onze kwaliteitskeukens op maat!

bottom of page